Hvem er andelshavere i Norlys?

Vi har 800.000 andelshavere, der alle er medejere af Norlys. De er medejere, fordi deres elmåler er tilkoblet vores elnet, som dækker det meste af Jylland. 

Vi blev til, fordi vores grundlæggere indså, at de hver især stod stærkere, når de stod sammen. Dét er stadig kernen i vores forretning. At skabe fælles værdi for vores andelshavere og positiv forandring for det samfund, vi er en del af. Og for de næste generationer.

Vi er ikke sat i verden for at skabe kortsigtet profit. Som andelsselskab kan vi tillade os at foretage langsigtede investeringer til gavn for andelshaverne.

Sammen går vi forrest i den grønne og digitale omstilling af Danmark.

Tjek om du er andelshaver

Hvad er fordelene ved at være andelshaver i Norlys?

Som andelsejet selskab kan vi holde fokus på at udvikle gennemtænkte, bæredygtige tiltag og investere langsigtet til gavn for vores samfund, lokalområde og forretning – økonomisk såvel som socialt.

Derfor kan vi give vores andelshavere:

Tjek om du er andelshaver

Du er andelshaver, hvis din elmåler er tilsluttet Elnetselskabet N1, som er ejet af Norlys. Indtast din adresse via linket nedenfor – hvis der står N1 a/s, er du andelshaver i Norlys.

Tjek om du er andelshaver

Er du andelshaver, men har endnu ikke fået tilbudt højhastighedsbredbånd?

Udfyld formularen, så vil din forespørgsel blive brugt i vores kommende udrulningsplanlægning. Vi kontakter dig, når vi har nyt om netop din adresse.

 

De oplysninger, som du indtaster i formularen, bliver behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som du kan finde her

Vedtægter og valgregulativ for Norlys a.m.b.a.

Find vedtægterne for Norlys a.m.b.a her.
Find valgregulativet her og bilag 1 til valgregulativet her.